Віддавайте перевагу хлібу з висівками. Також корисно вживати макарони з твердих сортів, злаки та крупи. Ці продукти містять складні вуглеводи, яких наш організм потребує двічі на день;
Овочі та фрукти – найкращі рятівники від голоду. Вони чудово доповнюють будь-яку страву. Однак слід пам’ятати про те, що їх потрібно вживати не більше 400 г на добу;
Правильне споживання солі. Сіль робить смак страви виразнішим і досконалішим. Проте вам слід пам’ятати, що споживання солі на добу повинне бути не більше однієї столової ложки;
Смажити чи запікати? МОЗ радить готувати страви на парі або ж запікати їх. Таким чином, їжа виходить смачною і приносить лише корисну цінність для вашого організму;
Ретельно обирайте продукти харчування. Страви з продуктів рослинного походження допоможуть почувати себе легко, але й водночас повними енергії та сил;