Ми в соцмережах:
Мова сайту:
[google-translator]

Корисні продукти – основа здорового життя і гарного вигляду.

dmitriy 23.07.2020 0 Comments
Корисні продукти – основа здорового життя і гарного вигляду. ???
Їжа, яка сприяє спалюванню жиру, — це не міф. Запропоновані харчові продукти допомагають прискорити обмін речовин, вивести з організму зайву рідину, відрегулювати процеси травлення.
Сир, кефір, простокваша, йогурт ?
Кальцитріол — гормон, який допомагає клітинам позбавлятися від зайвого жиру, і він в надлишку міститься в молочних продуктах. Нежирні молочні продукти — знахідка для всіх, хто на дієті. Вони містять багато білка, а білкова їжа повинна становити більшу частину раціону бажаючої схуднути людини. Головне — вибирайте свіжі і нежирні продукти. Молочна сироватка теж дуже корисна, вона містить особливий білок, який допомагає розщеплювати підшкірний жир.
Капуста ?
Їжте капусту всіх видів, це так корисно при схудненні! Білокачанна капуста, цвітна і броколі — всі види хороші. Капуста містить багато клітковини, а це допомагає виводити з організму все зайве.У складі капусти присутній індол-3-карбінол — речовина, яка нормалізує обмін естрогенів у жінок. У капусті міститься мало калорій, тому можна з’їсти велику порцію салату і заповнити шлунок, не ризикуючи додати у вазі.
Огірки ?
Мало калорій, багато води — ось що ми цінуємо в огірках. Вони зволожують організм зсередини і зовні і особливо цінні для тих, хто знаходиться в режимі активних тренувань. Для схуднення потрібно пити багато рідини, насичувати організм вологою, і огірки чудово справляються з цим завданням. Шкірка огірка містить цінні вітаміни і мікроелементи, її рекомендують не зрізати.
Зелений чай ?
Зелений чай розігріває організм, тонізує, сприяє швидкому переварюванню їжі. Натуральний стимулятор тіамін, що міститься в зеленому чаї, допоможе розщепити не тільки підшкірний жир, але і вісцеральний жир, який накопичується навколо внутрішніх органів.
Малина ?
Порівняно з іншими ягодами, малина містить менше цукрів у своєму складі і тому відноситься до низькокалорійних продуктів. Вона сприяє виділенню шлункового соку, малину корисно їсти після їжі.
Яблука і груші ?
Очищають кишечник, швидко насичують за рахунок вмісту клітковини, мають у своєму складі мало калорій. Обирайте яблука і груші в якості перекусу, і ваша вага буде в балансі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *