Ми в соцмережах:
Мова сайту:

Рецепт печінкових оладок

dmitriy 29.07.2020 0 Comments
Рецепт печінкових оладок 😋
Існує безліч кулінарних рецептів з використанням цього субпродукту. Щоб смачно приготувати печінкові оладки, візьміть свіжу печінку, подрібніть, додайте яйце, збийте все в однорідну масу і обсмажте в рослинному маслі на розігрітій сковороді. Готове соковите, ситне частування можна доповнити салатами зі свіжих овочів або будь-яким улюбленим гарніром. Гурмани відзначають, що оладки з яловичої печінки добре поєднуються з ніжним сметанним соусом, майонезом. 🍦
Як правильно вибрати печінку🥙
Почніть процес з вибору основного інгредієнта. Роблячи вибір між свинячою печінкою і яловичої, виберіть яловичу печінку – вона вважається найбільш корисний субпродуктом з-за великої кількості вітамінів групи В, А і До, цінних мікроелементів (магнію, заліза). Купуючи її, зверніть увагу на колір і консистенцію шматочка: при натисканні пальцем на поверхню, вона повинна швидко прийняти початкову форму. Колір якісної печінки – темно-червоний, без вкраплень, м’ясо не повинно мати неприємного запаху.🥩
Рецепт з яловичої печінки 🥘
Час: 30 хвилин.
Кількість порцій: 2 персони.
Калорійність страви: 152/100 р.
Призначення: на сніданок.
Складність: легка.
Яловичина містить безліч корисних речовин, але особливо цінною є яловича печінка. Перед приготуванням її потрібно підготувати –зняти плівку. Щоб полегшити процес, обшпарте шматок продукту окропом і відразу занурте під холодну воду – під впливом перепаду температур вона легко відійде. Перелік інгредієнтів містить борошно, але її можна замінити манною крупою.
Інгредієнти:🍛
печінка -700 р;
курячі яйця – 2 шт.;
молоко– 120 мл;
борошно – 4 ст. л.;
спеції, сіль –за смаком.
Спосіб приготування:
Обробіть субпродукт, подрібніть блендером або скористайтеся звичайної м’ясорубкою.
Помістіть в фарш інші продукти: молоко, яйця, борошно. Підсолити, приправте.
Перемішайте фарш.🍲
Далі викладають печінкову масу на добре розігріту сковороду з невеликою кількістю олії.
Смажать млинці з двох сторін до готовності.🥓

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *