Ми в соцмережах:
Мова сайту:
[google-translator]

Секрети консервування

dmitriy 11.08.2020 0 Comments
Секрети консервування ??
?Варення не зацукрюватиметься, якщо під час варіння час від часу витирати краї посудини змоченим у льодяній воді рушником.
?Щоб квашені огірки не почали пліснявіти, можна покласти у банку невеличку торбинку з зернами гірчиці.
?Помідори при консервуванні не розтріскаються, якщо проколоти шкірку голкою чи загостреною паличкою.
?Щоб відкрита консервація не почала пліснявіти, під кришку потрібно покласти гірчичник, або ж насипати зверху трохи солі й капнути кілька крапель олії.
?Ягоди з товстою шкіркою (наприклад агрус) перед консервуванням необхідно проколоти, щоб вони добре просочилися сиропом чи маринадом.
?Огірки будуть хрумкими, якщо додати в банку дубової кори (1 ст. ложка на 3 л). Якщо кора занадто дрібна, загорніть її в лист смородини чи хрону, що кластимете в розсіл.
??Щоб розчин в огірках не був мутним, не пліснявів, треба додати до нього столову ложку подрібнених листків хрону.
?Томати не запліснявіють, якщо їх посипати зверху сухим листям хрону.
?Огірки, зібрані зранку, підходять для консервації. Їх можна просто промити гарненько і не потрібно вимочувати.
?Температура заливки при консервації огірків не повинна перевищувати 90 градусів, а то потім вони можуть стати м’якими.
??Щоб цвітна капуста зберегла свій колір, потрібно її потримати в окропі з сіллю і лимонною кислотою 1-2 хв. Для неї підходять такі прянощі й спеції: гвоздика, перець чорний і запашний горошком, естрагон, кориця, лавровий лист.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *