Ми в соцмережах:
Мова сайту:
[google-translator]

Сьогодні поговоримо про корисні властивості кропу

dmitriy 16.06.2020 0 Comments
Доброго дня😊
Сьогодні поговоримо про корисні властивості кропу.
Кріп містить безліч мінеральних солей — заліза, калію, кальцію, фосфору, а також аскорбінову і нікотинову кислоти, тіамін, каротин, рибофлавін і флавоноїди, провітамін А, вітаміни С, D, E, B1, B2, B6, B12, тому його рекомендують вживати в безсольових дієтах.
Завдяки величезній кількості вітамінів і мінералів кріп позитивно впливає на травний тракт, підвищує апетит, а також сприяє нормалізації обміну речовин.
Кріп рекомендують вживати при ожирінні, захворюваннях нирок, печінки і жовчного міхура.
Також кріп радять їсти при безсонні. Однак людям зі зниженим тиском вживання кропу не рекомендується.
А кріп в кулінарії майже є універсальною добавкою до всіх страв ще й неймовірно корисний! 🍃

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *