Ми в соцмережах:
Мова сайту:
[google-translator]

У Дніпрі учасники Університету третього віку привітали мешканців з Днем міста

dmitriy 14.09.2021 0 Comments

Плейстик, зумба та пісні просто неба. У Дніпрі учасники соціального проєкту «Університет третього віку» привітали місто з днем народження – підготували показові виступи. Тривав концерт майже годину на майданчику яхт-клубу «Січ».

Старанно готувалася до виступу пані Лариса Демченко. Дуже відповідально ставилася до тренувань: «Подружки записували навіть у зошит рухи, щоб нічого не забути. Особисто я дуже раділа, що вступали просто неба у людному місці, адже охочі могли подивитися на наші вміння. А ще хочу привітати всіх з Днем міста, бажаю дніпрянам посмішок та гарного настрою завжди».

«Виступали сьогодні зо півтори сотні наших учасників. Вони представили відкрите тренування з оздоровчої китайської гімнастики – плейстик. Запалили майданчик зумбою і також містянам заспівали. Загалом у нас безліч напрямів для навчання. Дніпряни золотого віку можуть приєднатися до тренувань: прийти за адресою Старокозацька, 40-Б та записатися. Також можна стежити за нами у соцмережі – www.facebook.com/UTVdp/», — сказала спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Вікторія Дерець.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *