Ми в соцмережах:
Мова сайту:
[google-translator]

Хочете почати в’язати? Але не знаєте який інструмент обрати? Ми підготували для Вас цікаву та корисну інформацію.

dmitriy 04.06.2020 0 Comments
Хочете почати в’язати? Але не знаєте який інструмент обрати? Ми підготували для Вас цікаву та корисну інформацію.
? Спиці для в’язання – це основний інструмент в’язальниці. Спиці повинні бути абсолютно гладкими, щоб петлі за ними могли легко ковзати, і мати зручний для роботи кінець, не дуже тупий і не дуже гострий.
Спиці бувають різної товщини і позначаються номерами. Номер – це діаметр спиці в міліметрах. Тобто, спиці № 2 мають діаметр 2 мм, спиці № 5 – діаметр 5 мм і т. д. Номер спиць вибирають у відповідності з товщиною пряжі: спиця повинна бути в 2 рази товще пряжі. Але це не завжди є правилом, оскільки кожна в’язальниця має свою щільність в’язання, тому вибір спиць дуже індивідуальний.
Загальний підхід до вибору номерів спиць такий: щоб отримати пухкий, ажурний виріб, потрібно вибирати спиці великих номерів, щоб отримати виріб щільним, важким, який б не розтягувався, спиці потрібно підбирати більш тонкі.
? В’язання гачком – це дуже кропітке і цікаве заняття. В’язані речі мають неповторний вигляд і прийдуться до смаку будь-якій модниці. Дуже важливо правильно підібрати гачок для Вашого виробу.
Для зручності застосування гачки для в’язання виготовлять як односторонніми, так і двосторонніми. Двосторонні гачки, як правило, мають різні розміри.
Гачки розрізняються за матеріалом виготовлення:
металеві – досвід в’язальниць з усього світу показує, що найкращими гачками для в’язання на даний момент є металеві гачки: вони самі міцні та довговічні з усіх існуючих в наш час. В нашому асортименті є алюмінієві гачки з тефлоновим покриттям, яке робить гачки більш гладкими і забезпечує легке ковзання петель.
пластмасові – легкі і дуже еластичні, ці властивості значно полегшують процес в’язання майстриням, однак мають свої недоліки: вони досить крихкі і дуже швидко сточуються, тому їх необхідно час від часу міняти, щоб якість в’язання залишалося завжди на високому рівні.
дерев’яні – використовують для в’язання різних виробів з дуже товстої і м’якої пряжі.
Який гачок вибрати для в’язання
Отже, щоб правильно підібрати гачок, слід звернути увагу на декілька деталей. Зверніть увагу на форму голівки Вашого гачка. Вона не має бути гострою, адже Ви можете поранити пальці під час в’язання. Дуже важливо, щоб сам гачок був гладеньким і без дефектів, інакше пряжа буде чіплятися і полотно вийде нерівномірним і з затяжками.
Якщо Ви лише збираєтесь освоїти в’язання гачком – обирайте товсту світлу пряжу і товстий гачок, на них легше вчитися.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *