Ми в соцмережах:
Мова сайту:
[google-translator]

Прекрасне життя починається з прекрасних думок

dmitriy 27.05.2020 0 Comments
Чим яловича печінка корисна для здоров’я
Яловича печінка — один з найпоживніших м’ясних продуктів тваринного походження. В ній міститься велика кількість вітамінів, мінеральних солей та амінокислот. Наприклад, яловича печінка багата такими важливими жирними кислотами як ейкозапентаєнова, докозагексаєнова та арахідонова, а також вітаміном В12. Крім того, в яловичій печінці багато заліза, який бере участь в біосинтезі гемоглобіну та необхідний для вироблення червоних кров’яних тілець.
Трохи деталей про корисні властивості яловичої печінки:
Якщо порівнювати з іншими білковими продуктами, то печінка — найкраще джерело амінокислот. У ній міститься 12 з 290 існуючих амінокислот.
У яловичій печінці міститься велика кількість вітаміну В12, який необхідний для нормальної роботи нервової системи.
Також, в печінці є багато вітаміну А (ретинолу), який необхідний для гарного зору та здорової імунної системи.
Яловича печінка — хороше джерело міді, яка необхідна для роботи клітин.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *